Thursday, 7 June 2012

Perhentian Island, I'm In Love.
Pulau Perhentian adalah pulau yang sangat cantik. Pada penilaian aku, dari segi pemandangan Pulau Perhentian lebih cantik berbanding pulau Redang. Tapi Pulau Perhentian tak banyak ikan, Pulau redang banyak sangat ikan. Tepi2 pantai pun ikan masih main kat kaki aku huhuhu...


2 & 3 Jun 2012 merupakan detik terindah aku bersama family tersayang dan juga buah hati ku di Pulau Perhentian. Andai dapat ku hentikan masa itu, aku ingin sentiasa disamping mereka semua. Aku sudah rs bagai si dia telah menjadi ahli keluarga kami. Aku harapkan dipermudahkan dan dipercepatkan ikatan aku dan die.


Terima Kasih sangan kat die yang banyak susah payah sepanjang menguruskan keluarga ku untuk bercuti. Kelihatan abah dan mak sangat seronok menikmati percutian ini walaupun aku tahu mereka sangat penat sana tiba semula ke kampung ku di tengah lewat malam.


\
Kecerian di atas Bot ke Pulau Perhentian

Sejak dari kenangan tu, aku jadi semakin rapat terutama dengan ipar2 ku. Selain tu, aku juga blh merapatkan hubungan ahli keluarga ku dgn Dia yang aku cintai. Tapi yang sedihnya aku hanya dapat ambk satu j gambar die, itu pun aku curi2 j ambil. 


Inilah orangnya, nampak macam sombong, ckp pun mcm garang, tp hati die baik sangat.

At the End, Alhamdulillah kami semua telah selamat pergi dan selamat pulang semula ke tanah asal hehehe..Salam Percutian, Next Station...Tetttttt   ...;......Xtau lg k mn....


No comments: